Påskemenuen 2024
(Restaurant/take-away)
1. SERVERING
Stegte sild med sennep, kapers og rødløg.
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat.
Lybystrand´s skidne æg.
Blinis med varmrøget laks i ostecreme og urter.
2. SERVERING
Hvide asparges, håndpillede rejer og hollandaise.
Røget unghane, peberrodscreme og syltet pære-
3. SERVERING
Helstegt lammekølle, senneps vinaigrette –
Kartoffelsalat med fennikel og mint.
DESSERT
Citronfromage, marengs og appelsinsirup.
Brød og smør følger med.
PR.PERSON 285 KR.
LYBYSTRAND er skabt i håb om at samle folk. Her kan du mærke nærheden, nyde det gode håndværk og opleve masser af store smil. Vi har sørget for de bedste råvarer fra både hav og land, som vi behandler med respekt og kærlighed.
Åbningstider
Tusind tak for en fantastisk sommersæson,
næste gang vi åbner dørene igen er:
MORTENS AFTEN
Søndag 10. November 17.00 - Sent
JULEN
Noember 22, 23, 29, og 30
December 6, 7, 13 og 14
Fredage 17.00 - Sent
Lørdage 12.00 - Sent
Vi ses igen til April