Iscafé med solterasse

På vores store terrasse, deler vi ud af gode oplevelser! Her er det høj til himlen, kort til standen og altid med en fantastisk udsigt. Her kan du nyde en forfriskning.

Vi har et godt menukort, med velbygget kaffe, kolde Hancock fadøl, kølig rosé og ikke mindst lækker is fra Kastbergs.

Vores iskort er fyldt med spændende smage, så du kan let prøve en gammeldags isvaffel med eksempelvis Vaniljeis med ægte Madagascar Bourbon Vanilje, Chokoladeis med rigtig chokolade, Banana Split lavet med modne bananer, såvelsom flere dejlige forfriskende sorbeter, eller blot en dejlig cremet softice med vanilje. Hele vores sortiment er leveret fra lokale Kastbergs Gourmet Is i Herning.

Kastbergs Gourmet Is er en rigtig spændende fødevarevirksomhed, som går mod strømmen og laver is af de bedste råvarer og med godt solidt håndværk. Du han læse mere om Kastbergs her, og hvordan de laver deres fantastiske is.

God appetit!

iscafe_kast

LYBYSTRAND er skabt i håb om at samle folk. Her kan du mærke nærheden, nyde det gode håndværk og opleve masser af store smil. Vi har sørget for de bedste råvarer fra både hav og land, som vi behandler med respekt og kærlighed.


Åbningstider (Restaurant og Iscafé)
Mandag - Torsdag 17.00 - Sent

Fredag - Lørdag 12.00 - Sent
Søndag 09.30 - Sent

Køkkenet holder lukket mellem 16.00 - 17.00