Julefrokosten til både firmaer og private. Hos os eller ud af huset.
Julefrokosten er en vigtig tradition – både for ansatte,
firmaer og familier. Derfor sørger vores tjenere og kokke for at skabe en ekstraordinær god oplevelse for jer, med god hjemmelavet julemad af de bedste råvarer. Se hele menuen på vores hjemmeside.
November: 17–18, 24–25.
December: 1–2, 8–9, 15–16
(Kontakt os for andre datoer eller takeaway)
MENU
LILLE JUL
Islandsk marineret sild med karrysalat, capers og rødløg.
Lun rødspættefilet med hjemmelavet remoulade, dild og citron.
Gravad laks med rævesovs.
—
Tartelet med høns i asparges.
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
—
Gorgonzola med kiks og vindruer
225 KR
STOR JUL
Islandsk marineret sild med karrysalat, capers og rødløg.
Lybys hjemmelavet stegte sild.
Lun rødspættefilet med hjemmelavet remoulade, dild og citron.
Gravad laks med rævesovs.
—
Tartelet med høns i asparges.
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
Lun julemedister med grønlangkål.
Brunede kartofler.
—
Gorgonzola med kiks og vindruer
—
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
355 KR
LYBYSTRAND er skabt i håb om at samle folk. Her kan du mærke nærheden, nyde det gode håndværk og opleve masser af store smil. Vi har sørget for de bedste råvarer fra både hav og land, som vi behandler med respekt og kærlighed.
Åbningstider (Restaurant og Iscafé)
Mandag - Torsdag 17.00 - Sent
Fredag - Lørdag 12.00 - Sent
Søndag 09.30 - Sent
Køkkenet holder lukket mellem 16.00 - 17.00