Julefrokosten til både firmaer og private. Hos os eller ud af huset.
NOVEMBER: 22–23, 29–30.
DECEMBER: 6–7, 13–14
Fredage 17.00 - Sent og Lørdage 12.00 - Sent.
KONTAKT OS FOR ANDRE DATOER ELLER TAKEAWAY
Julefrokosten er en vigtig tradition – både for ansatte,
firmaer og familier. Derfor sørger vores tjenere og kokke for at skabe en ekstraordinær god oplevelse for jer, med god hjemmelavet julemad af de bedste råvarer.
Vi står i øvrigt gerne for julefrokosten hjem til jer om i er 2 eller 100 personer.
MENU
LILLE JUL
Julesild med, fedt, kapers, rødløg og egen karrysalat
Pankopaneret spættefilet
–
Confit de Canard
Lybykål, tyttebær
Brune kartofler og Andesauce.
–
Ostebord el.
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
215 KR
STOR JUL
Julesild med, fedt, kapers, rødløg og egen karrysalat
Hjemmelavet stegte sild
Pankopaneret spættefilet
Gravad laks, rævesovs, marineret salat og grillet brød
–
Tartelet med høns i asparges
–
Confit de Canard
Lybykål, tyttebær
Brune kartofler og Andesauce.
–
Ostebord
–
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
325 KR
UDVIDET JULEMENU
Smørrebrød – Spørg tjeneren for dagens
8 STK. 179 KR. (AD LIBITUM 199 KR.)
( KUN FROKOST)
Stjerneskud med sprødstegte fiskefileter, håndpillede rejer
og dressing på smørstegt brød
199 KR.
Stegt flæsk med persillesovs. Serveret med kartofler
og hjemmelavede rødbeder
8 STK. 179 KR. (AD LIBITUM 199 KR.)
JULE-SMOVSE-MENU
(KUN AFTEN)
Gravad laks, rævesovs, marineret salat og grillet brød
-
Confit de Canard
Sauteret grønkål, Tyttebær
Brune og hvide kartofler
Andesauce
-
Ris á là mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Eller
Det rullende ostebord
2 RETTER 275,-
3 RETTER 325,-
LYBYSTRAND er skabt i håb om at samle folk. Her kan du mærke nærheden, nyde det gode håndværk og opleve masser af store smil. Vi har sørget for de bedste råvarer fra både hav og land, som vi behandler med respekt og kærlighed.
Åbningstider
Tusind tak for en fantastisk sommersæson,
næste gang vi åbner dørene igen er:
MORTENS AFTEN
Søndag 10. November 17.00 - Sent
JULEN
Noember 22, 23, 29, og 30
December 6, 7, 13 og 14
Fredage 17.00 - Sent
Lørdage 12.00 - Sent
Vi ses igen til April