Påskemenu
2025
RESTAURANT/TAKE-AWAY
1. SERVERING
Stegte sild i tomat, kapers og rødløg
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
Lybystrand´s djævleæg
2. SERVERING
Hvide asparges, håndpillede rejer og hollandaise
Varmrøget laks, radiser, rygeost creme og citron coulis
Rugbrødschips
3. SERVERING
Tartelet med smag af forår
Påskelam
Lun kartoffelsalat og friske urter
DESSERT
Citronfromage, marengs og havtorn
(Brød og smør følger med)
PR.PERSON 295 KR.
LYBYSTRAND er skabt i håb om at samle folk. Her kan du mærke nærheden, nyde det gode håndværk og opleve masser af store smil. Vi har sørget for de bedste råvarer fra både hav og land, som vi behandler med respekt og kærlighed.
Åbningstider
22 april - 29 maj:
Ons / Torsdag 17.00 - Sent
Fre / Lørdag 12.00 - Sent
Søndag 09.30 - sent
30 Maj - 31 August:
Mandag - Lørdag 12.00 - sent
Søndag - 09.30 - Sent
1 September - 28 September:
Mandag - Torsdag 17.00 - Sent
Fre / Lørdag 12.00 - Sent
Søndag 09.30 - Sent
Helligdage åbner vi 12.00