Påskemenu
2025

RESTAURANT/TAKE-AWAY

1. SERVERING

Stegte sild i tomat, kapers og rødløg

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
Lybystrand´s djævleæg

2. SERVERING
Hvide asparges, håndpillede rejer og hollandaise

Varmrøget laks, radiser, rygeost creme og citron coulis
Rugbrødschips

3. SERVERING
Tartelet med smag af forår
Påskelam

Lun kartoffelsalat og friske urter


DESSERT
Citronfromage, marengs og havtorn

(Brød og smør følger med)


 PR.PERSON 295 KR.




LYBYSTRAND er skabt i håb om at samle folk. Her kan du mærke nærheden, nyde det gode håndværk og opleve masser af store smil. Vi har sørget for de bedste råvarer fra både hav og land, som vi behandler med respekt og kærlighed.


Åbningstider
22 april - 29 maj:
Ons / Torsdag 17.00 - Sent
Fre / Lørdag 12.00 - Sent
Søndag 09.30 - sent 

30 Maj - 31 August:
Mandag - Lørdag 12.00 - sent
Søndag - 09.30 - Sent

1 September - 28 September:
Mandag - Torsdag 17.00 - Sent
Fre / Lørdag 12.00 - Sent
Søndag 09.30 - Sent

Helligdage åbner vi 12.00