Aftenmenu
fra kl. 17.00
FORRETTER
Hvidvins dampede blåmuslinger fra egen baghave med hvidløg og persille
115 kr.
Gratinerede jomfruhummere, aioli og grillet citron
4 Hele - 145 kr.
Toast Skagen Lyby's egen rejesalat i kryddermayo lavet på håndpillede rejer
135 kr.
Rørt tatar med opskrift fra Lyon. Lavet af okse serveres med rødløg, æggeblomme, høvlet peberrod, friterede kapers, løg og kartoffelchips
135 kr.
Sæsonens forret - Spørg din søde tjener
HOVEDRETTER
Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, ansjossmør, peberrod, kapers og citron
255 kr.
Stegt flæsk med persillesovs. Serveret med kartofler og hjemmelavede rødbeder
8 stk. 179 kr. (ad libitum 199 kr.)
Bagt kulmule med kartoffelpure, ærter, rødbeder, bacon, æg, peberrod og brunet smør
265 kr.
Helstegt rødspætte med rejer, svampe, brunet smørsauce, kartofler og råsyltet tyttebær
295 kr.
Ribeye af modnet okse ca. 300gr.
Serveres med langtidsbagte løg, tomater, fritter og bearnaise
349 kr.
Grillspyd med marineret okse fra Himmerland ca. 225gr.
Serveres med langtidsbagte løg, tomater, fritter og bearnaise
275 kr.
DESSERT
Sæsonens trifli med makroner og flødeskum
95 kr.
Gittes hjemmelavede pandekager med is og chokoladesauce
95 kr.
Lidt sødt, hjemmelavet petit four (3 stk.)
40 kr.
Irsk kaffe - ej at forglemme...
70 kr.
Citronfromage
85 kr.
BØRNERETTER
Fiskefilet med fritter
85 kr.
Fiskefrikadeller med fritter
85 kr.
Kylling med fritter
85 kr.
LYBYSTRAND er skabt i håb om at samle folk. Her kan du mærke nærheden, nyde det gode håndværk og opleve masser af store smil. Vi har sørget for de bedste råvarer fra både hav og land, som vi behandler med respekt og kærlighed.
Åbningstider (Restaurant og Iscafé)
Mandag - Torsdag 17.00 - Sent
Fredag - Lørdag 12.00 - Sent
Søndag 09.30 - Sent
Køkkenet holder lukket mellem 16.00 - 17.00