fbpx

Aftenmenu

fra kl. 17.00

FORRETTER

Rejecocktail med salat, hjemmebagt brød, citron og dressing
115 kr.

Dildgravad laks på sprød salat med dild-dressing og sprødt rugbrød
120 kr.

Pelle Janzon - Tyndt skåret okseinderlår med løjrogn, æggeblomme, peberrod, løg og urter
135 kr.

Sæsonens forret - Spørg din søde tjener

HOVEDRETTER

Helstegt rødspætte med rejer, brunet smørsauce, kartofler og råsyltet tyttebær
275 kr.

Dampet torskeryg med kartoffelpure, ærter, rødbeder, bacon, æg, peberrod og brunet smør
265 kr.

Ribeye af kalv serveret med langtidsbagte løg og tomater, pommes frites og bearnaise
285 kr.

Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, ansjossmør, peberrod, kapers og citron
245 kr.

Stegt flæsk med persillesovs. Serveret med kartofler og hjemmelavede rødbeder
8 stk. 175 kr. (ad libitum 199 kr.)

Dessert

Årstidens trifli med makroner og flødeskum
95 kr.

Gateau marcel, hindbærsorbet og bær 
95 kr.

Frugtsalat med sauce sabayonne
90 kr.

Rødgrød med fløde
80 kr.

Lybystrand
Lyby Strandvej 35
7870 Roslev

Booking:
Telefon +45 97 58 42 99

Jobs

Banner_gul_99x32

Krostuen
Mandag-lørdag: 12.00–Sent
Søndag: 9.30–Sent

Iscaféen
Mandag-torsdag: 17.00–Sent
Fredag-lørdag: 12.00–Sent
Søndag: 12.00–Sent